Neljapäev, 18.märts 2021. Ärasõit Eestist

Avaleht | Ettevalmistused | Järgmine päev | Sisukord

Päev möödus sahmides, erinevad kodused tegemised vajasid tegemist. Õhtupoole laekusid Marge, Gaida ja Andres Keilasse. Suusad tõstsime kohe katuseboksi, ülejäänud seljakotid tassisime tuppa, sest sinna hakkas kohe lisanduma erinevat varustust, peamiselt toiduasju.

Ootasime Karmot ja lõpuks, kui kõik olid oma asjad juba autosse tõstnud, siis Karmo jõudiski kohale. Kohe suundusimegi Paldiski poole ja peagi olime sadamas. Check-in’is küsiti kõigi ID-kaarte ja seda, kas koroonatestid on tehtud ning peagi olime laevale minemise järjekorras – ja seal läks aega kaua. Algul vaatasime lihtsalt huviga, kuidas sissetulnud laevalt autod maha tulid ja kuidas autode üksikuid järelkärusid vedukitega maha laaditi, aga pikapeale läks see igavaks ja külm hakkas ka. Samas tundus uskumatu, et meie matk hakkabki tõelisuseks saama. Lõpuks jõudsid laevamehed niikaugele, et saime laeva peale sõita. Selleks ajaks oli sõiduplaanis märgitud väljasõiduajast möödas kaugelt üle tunni aja. Sadamas olime olnud kokku peaaegu kolm tundi.

Saime kätte oma kajutid, naised olid kaheses kajutis ja meestele jäi kolme peale neljane kajut. Pika sadamas passimise kompenseerisime alloleval pildil nähtavaga, oli ju matka algus ja pealegi tähistasime sünnipäeva.

Matk algas pidulikult sünnipäeva tähistamisega.

Siiski saabus hetk, kus tuli magama minna. Naised suundusid rõõmsal sammul oma kajutisse, mehed jäid oma kajuti lämbusesse.

Avaleht | Ettevalmistused | Järgmine päev | Sisukord