Hibiinide suusamatk, märts 2004.a.

18.märts 2004.a. Tere, kodu! vol.2

Nutt ja hala :-)

Istun Piiteris, Sveta nurganishiga toas, üsna kuninglikus miljöös. Piiter tundub olevat udus või sudus või vihmas, üsna hall ja mürisev. Taamalt võib piiluda Peeter-Pauli kindluse ülemisi rindeid. Jäime Lauraga veel päevaks siia, "Sjostrõ jodiki", nagu me oleme. Tõesti, ka seekord ei saanud ilma alkoholita, mis osutus küll üsna lahjaks – valge vein. Isegi olime tublid ja panime vastu kiusatusele minna Püha Patriku päeva tähistama Piiteri ööklubidesse või pubidesse, sest nõnda oleks hästi saanud hoida oma "jodiki"-taset; kuid jäi ära. Isegi lahtist "Prostaja Vodka"-t ei suutnud ära lahendada. Küll aga tegime kooki – kohupiimast. Ja vestlesime Sveta vanematega. Ning tundsime end nii hästi, kui unisus ja väsimus seda võimaldasid.

Age

Minu ajaarvamise järgi peaks olema neljapäev, 18.03. Age magab pudrujärgset hommikuund, Sveta pakib oma matkakotti lahti. Nagu Age kirjutas, ilm on hall ja vesine. Meie muuseumipäev:)

Just praegu leidis Sveta toanurgast suure kolekotitäie komme – tuttavaid matkakaramelle. Kahtlustame, et Oskar on kõik see aeg meid ninapidi vedanud, tehes nägu, et ta on väga kommimaias ning krabades kõik karamelliülejäägid endale. Meie arvasime, et ta tõepoolest sööb neid, kuid võta näpust! Tuleb välja, et tegelikult kogus ta kõik kommid hoolsalt kokku... Mine võta kinni, mis plaan tal nendega nüüd oli, igatahes saab Sveta veel kaua selle karamellikuhja kallal nostalgitsedes krõbistada:)

Oh sa, kell on juba 11.15, tarvis une-Age üles raputada ja muuseumi vedada!

Laura

Aga meie teised olime juba Eestis, oma igapäevaste tööde-talitamiste juures. Kes koolis, kes tööl, mina esimest päeva hommikul kella kaheksast uues töökohas.

Igor

Eelmine päev

Matkajärgne nostalgia

Kokkuvõtteks

Esileht