Hibiinide suusamatk, märts 2004.a.

14.märts 2004.a. Kukisvumtsorri kuru, jõudmine Kirovskisse.

Nutt ja hala :-)

N.o. vara väljasõit. Plaanis oli teha Lääne-Petreeliuse ja Ramsai, aga kes me oleme viletsad ja nirud, läksime ikka lihtsat teed pidi (Kukisvumtsorr), lihtsalt Hibiinidest välja. See kuru… nii tüütu. Ei libise, aga annab tagasi. Alla laskumine on tõusust raskem…

Üks tuttav väitis, et Kukisvumtsorris olevat erakordsed geomagnetilised (?) tingimused, mis ajavad mõne teatud suurust inimesi magama. Nii tugevasti, et ise vastu ei pea. Ta on mitu korda seal käinud, ja iga kord mitu samasuurt inimest kipuvad magama. Ha, meil on Kukisvumtsorrilt üks pilt olemas, kus kõik magavad;)

Aga nii jõudsime alla, tukastasime päikese käes, ootasime, kui päike enam ei suuda meid soojendada, ja siis Ivan ja pärast ka Kostja läksid sinna Geograafide kurule. Hetkel on juba kl. 21:30, nad pole veel tulnud, mina juba muretsen, kes ma olen muretseja. Aga teised söövad kõrval puhvetis. Ja piletid said vahepeal ostetud: homme kl.12. Olgu.

Sveta

21:55 Tulid!

9.päev. Pühapäev. APATITÕ raudteejaam

Kolm õlut, kolm keedumuna, maitsvat kala kõhu all ootab meid ees öö raudtee vaksalis, mis tulles tegemata jäi. Äsja lahkus Novgorodi matkagrupp, kes matkasid Mont.aegorski tundrates. Eks praegusel kellaajal tule muid sõnu, et kui suusamatk on lõppenud ja nüüd edasi läheb kõik nagu alati. Need võetud kolm-neli õlut nõuavad juba peale mahlajooki, mida asungi soetama. Oli kena.

Dima

Eelmine päev

Järgmine päev

Esileht