11. märts 

Einar

Eileõhtune "Võssotnikus" õllejoomine on oma tagajärgedega. Päevased atraktsioonid nimega "ratsutamine" toovad Aleksi välja lamamisasendist lootusega "äkki saab veidi oksendada".

Ratsutama lähevad veel Kristinka ja Mait Teine suurem atraktsioon on paraplaaniga sõitma minek. Nii nagu loosiõnn otsustas, lähevad paraplaaniga laskuma Kelly, Vahur, Gunnar ja Kati. Mina ja Toivo oleme toas ja ei tee eriti midagi.  

Paraplaaniga lendamine on osaliste sõnul vinge, teistel jääb üle ainult kadedusest niuksuda. Aleksi ratsasõit nägi välja selliselt, et hobune jalutas sinna kuhu ta ise tahtis. Aleksi tahtest ei sõltunud mitte midagi. Kui Aleks oleks tahtnud hobusega kuskile punkti jõuda, siis oleks ta ise pidanud hobuse selga võtma. Õhtuks on köetud meie jaoks ära ka saun (50 rutsi nina kohta). Saun oli mõnus. Sauna arhitektuur oli omapärane nagu ikka kui Venemaal püütakse soome sauna teha. Hirmkõrge ruum ja lava peal saab vabalt püsti seista. Üks ja väga hea omadus oli saunal veel, et saime peale eneseharimise puhtaks pesta ka oma riided.

Eelmine päev
Järgmine päev
Päeviku avaleht