Neljapäev, 04.03.1999

Eelmine päev | Järgmine päev | Sisukord

Päev Irkutskis. Ööbimine lennujaamas

Einar:

Irkutski raudteejaam võttis meid vastu ilma eriliste emotsioonideta. Pasunakoori ja kenasid vene neidusid soola-leivaga vastas ei olnud ja nii me pidimegi kasutama ühistranspordi teenuseid jõudmaks Irkutski lennujaama. Peale traditsioonilist asjade ümberpakkimisi õnnestus meil minna linna vaatama. Seda tegi iga seltskond omaette, kusjuures linna liikumiseks olid kasutusel nii marsruuttakso kui ka buss. Hinnavahet erilist polnud, ühe pilet maksis kolm, teisel kaks rubla.

Kui tundus olema kesklinn, kobisin mina koos Kelly ja Rebasega maha. Algselt oli meil Kellyga plaanis küll kahekesi ringi kolada ja me ei olnud üldse rõõmsad kui sattusime kolmesesse seltskonda ja me ei olnud seetõttu Siimu vastu sel päeval kuigi lahked.

Irkutsk oli peale Ulan-Ude´d ikka täitsa linn mis linn. Käisime ringi mingitel tänavatel ilma erilise sihita, astudes sisse suvalistesse poekestesse. Mingist spordipoest saime ka turistide jaoks mõeldud Ida-Sajaanide Tunka ja Kitoi ahelike kaardid.

Kuna linnas erilisi atraktsioone meie jaoks nagu polnud ja me ei viitsinud ka hakata muuseume otsima, siis peale pelmennaja külastamist suundusime kohalikku kinno, kus me vaatasime järjepanu ära koguni kaks seanssi (üks neist oli pornokas). Kinost välja tulles avastasime, et on läinud pimedaks. Kinnitasime keha pelmeenide või millegi taolisega ja hakkasime liikuma lennujaama poole. Bussi oodates selgus, et vahepeal on bussid oma liikumise lõpetanud ja nii me sattusime mingi marsa peale, mis meid ka lõpuks lennujaama viis.

Eelmine päev | Järgmine päev | Sisukord