2017 Tenerife

Tenerife. Neljandat korda.

Tõepoolest, kas maailmas on vähe kohti, et minna ühele saarele neljandat korda? Aga on põhjust ja käigu lõpus tuli ka tõdemus, et kui vähegi jõuab, on veel ruumi viienda, kuuenda, … külastuse jaoks. Tõsi, päikeserand võib end ruttu ammendada, del Teide vulkaani vaade samuti ning on see Los Americanos või Los Cristianos, polegi vahet. Kuid Kanaari saarte võlu on tema hunnitutes matkaradades ning neid seal jätkub, kui ainult viitsib ujumis- ja päevitusriiete kõrval pisut matkavarustust kaasa vedada.

Algne kodukootud plaan nägi päikeseresil ette nelja matka- ja kaht puhkepäeva. Lisaks oli lend reisikorraldajatel seekord hästi ajastatud, mis võimaldas ka saabumise ja äralennu päevi nautida ning leevendasid muidu nüri 6-tunnilist kükitamist kitsaste istmevahedega SmartLynx lennukis.

Enne tulekut sai pisut Google Earth pealt matkaradu otsitud (Wikiloc vaates) ning enamus valitutest läks ka käiku. Mitte küll päris kavandatud järjestuses, mitte ka kõik ning kohapeal tuli teha ka üks spontaanne täiesti ettevalmistamata valik, aga seegi õigustas end ning seepärast võib öelda, et reis õnnestus terviklikult.

Blogi loe siit